maanantai 27. heinäkuuta 2015

Yksityistunti

Tänään otin taas viikon tauon jälkeen yksityistunnin,ja toivoin avoja. Mulle oli laitettu Zippy tamma, joten menin sitä varustelemaan. Viimeks ennen kesää menin tällä tammalla joten oli kivaa mennä vaihteeksi sillä. Alkukäyntien aikana keräilin ohjia ja alettiin taivuttelemaan sitä ympyröillä ja kivasti meni muotoon jo silloin. ravissakin ympyröitä ja vastataivutuksia. Otettiin laukkaa ympyrällä ja työstettiin sitä. Sitten kevyttä ravia ympyrä nurkkaan ja sitten avoa pitkä sivu ja taas kulmaan voltti ja avoa pitkällä sivulla. vasen suunta oli zipylle helpompi kuin oikea.



 Mentiin pitkin ohjin käyntiä hetken aikaa ja siirryttiin pääty-ympyrälle. Käynnissä eka työstöä ympyrällä. Siirryttiin harjoitusraviin ja tehtiin siinä ravin hidastusta ja takasin normaaliin raviin. Tehtiin myös vastataivutuksia ja siitä myötätaivutukseen. Siirryttiin tekemään ympyrällä avoja ja ne oikeestaan suju siinä paremmin.





Loppuravit tehtiin niin että iso pääty-ympyrä ja pitkille sivuille loivat kiemuraurat. Suunta vaihdettiin koko rata leikkaalla pidempää askelta. Ja loppukäynnit pitkinohjin. Tunti meni aika hyvin ja kaikki tehtävät loppua kohden aina parani. 





2 kommenttia:

  1. Yksityistunnille olisikin mahtavaa päästä! Kivan näköinen heppa näiden kuvien perusteella! :D

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksityistunneilla on kyllä aivan super kivaa aina. Ja kiva heppa se kyllä on! 😊

      Poista