sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Esteitä!

Otin Onnin kanssa perus alkuverkan mikä yleensäkin, ja siihen lisäksi kavaletille ravi ja laukka lähestymisiä. Sitten pari kertaa mentiin vielä ravipuomi linja. Nyt alettiin kunnolla hyppimään aluksi ihan pienistä esteistä. Ensiksi laukassa mentiin radan poikki kavaletin yli ja siitä pitkän sivun vieressä olevan okserin yli. Tää meni hyvin jos vain muisti pitää pohkeet kiinni ettei riko raviin. Muutettiin rataa mentiin samalla lailla kavaletti mutta sitten mentiikin pituushalkasijalta puolikkaan kavaletin yli ravissa ja lopuksi myös laukassakin. Lisättiin tähänkin puolikkaaan kavaletin jälkeen toisella pitkällä sivulla olevan pystyn yli ja siitä okserin yli.
Piirros radasta
Saatiin aikalailla hyviä lähestymisiä. Loppujen lopuksi nostettiin yksi este 80cm pystyksi ja okseri oli noin 70cm. Päästiin pari kertaa tosi hyvin yli mut sitten alkoi kieltelyt pystylle mutta ei luovutettu ja päästiin ristikkona taas yli . Välillä satoi myös vettäkin mutta se ei meidän menoa haitannu ollenkkaan.
Alkuverkka hyppyjä

Esteelle lähestymässä
80cm

Onni kyllä imi hyvin esteille, mutta vähän piti rohkaista välillä. Ja katse mullakin oli eteenpäin! Onniinkin voi olla oikein tyytyväinen kun nyt se hyppäsi oikein mainiosti vaikka on ollutkin taukoa vähän hyppäämisestä molemmilla. 
Ratsastuksen jälkeen jalkojen kylmäys ja Onninkin huuhtelu kokonaan vedellä. Rasvattiin vielä ötökänpuremiin rasvaa ja lisäilin ötökkämyrkkyä ja vietiin takaisin laitumelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti